Selasa, 11 Februari 2020

ALLAH MAHA BESAR."China memanggil Islam sebagai virus dan bekerja keras untuk memadamkannya di negara mereka, mereka mengharamkan al-Quran, mereka mengharamkan sholat, mereka mengharamkan puasa dan mengunci jutaan orang muslim yang tidak bersalah di dalam Jel, membunuh orang Islam yang tidak bersalah, menjadikan kehidupan sukar bagi umat Islam, cuba untuk menghapuskan segala-gala tentang Islam sepenuhnya.

Allah berfirman: Kami telah membinasakan orang-orang yang lebih kuat daripada mereka, dan contoh orang-orang dahulu telah berlalu (sebelum mereka). (Az-Zukhruf 43: 8)

Allah menghantar kepada mereka virus baru yang tidak diketahui, yang dikenali sebagai pembunuhan #Coronavirus beberapa saat sahaja.
Lebih daripada 35 juta orang di China kini berada dalam keadaan terkunci. Lebih daripada 2700 telah sakit, dan 81 telah meninggal dunia.

Tidak ada yang terjadi tanpa kebenaran Allah dan Dia mengetahui segala sesuatu. "Al-Qur'an 9:51

China mengharamkan Niqaab (wanita yang menutup muka mereka) dan hijaab.
Sekarang mereka Semua berpakaian dengan cara yang sama.(Penutup Hidung-Mulut @ Masker Bedah)

Mereka mengharamkan #MesutOzil datang ke China kerana Bercakap terhadap perbuatan jahat mereka terhadap umat Islam, hari ini lebih daripada 35 juta orang Cina telah diharamkan dari perjalanan ke negara lain.

.... mereka merancang dan Allah juga merancang, dan Allah adalah yang terbaik dan Maha Perancang. (Al-Anfal 8:30)

Hari ini, PRESIDEN China Meminta umat Islam berdoa

Tiada ulasan: